Spijlenhekwerk kosten

Wanneer u denkt aan een spijlenhekwerk dan denkt u waarschijnlijk aan een industrieel hek dat voornamelijk rondom bedrijventerreinen staat. Dat klopt ook, grotendeels, maar tegenwoordig wordt het hekwerk ook door particulieren gebruikt. Dan wordt het vaak in de vorm van een sierhekwerk geplaatst. Voor beide zijn er dus genoeg opties. Zo zijn spijlenhekwerken te verkrijgen met ronde en vierkante spijlen. Vierkante spijlen bieden meer veiligheid omdat deze nog moeilijker zijn te verbuigen dan ronde spijlen. Zo is er voor een ieder wat wils.

Kosten spijlenhekwerk

Wat de exacte kosten zijn voor het laten plaatsen en het kopen van de materialen van een spijlenhekwerk zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo spelen de lengte en de hoogte van het hekwerk een belangrijke rol, maar ook de bewerking en het bedrijf dat de montage uitvoert. Hieronder hebben we een indicatie gegeven van de te verwachten kosten:

Product Prijs verzinkt Prijs gecoat
Montage 87,50 euro per uur 87,50 per uur
Spijlenhekwerk 100 x 100 cm 35 tot 65 euro 50 tot 85 euro

Er zit dus wel enigszins wat verschil tussen de prijzen van de mogelijkheden. Er zijn een heleboel specialisten die u hiermee verder kunnen helpen, die ook allemaal een andere prijs hanteren. Het is belangrijk dat u deze vergelijkt. Bij de een kan hetzelfde te plaatsen hekwerk wel 2000 euro kosten en bij de ander 1200 euro. Dat is een aanzienlijk verschil. Zorg er dus voor dat u voorafgaand aan de aanschaf van het hekwerk dat u de kosten goed in beeld hebt voor zowel de aanschaf van de materialen als het monteren van uw gewenste spijlenhekwerk.

Een hekwerk specialist inschakelen?

Het is verstandig om eerst het lokale aanbod in uw regio te vergelijken voordat u een keuze maakt. Door prijzen naast elkaar te leggen kunt u een betere keuze maken en betaalt u dus nooit teveel voor een nieuw spijlenhekwerk. Bespreek eens de mogelijkheden met lokale specialisten en gebruik onze offerte service om contact te leggen.

Bekijk ook deze pagina’s:

> Spijlenhekwerk
> Spijlenhekwerk buiten beveiliging
> Spijlenhekwerk garantieregeling
> Spijlenhekwerk kopen
> Spijlenhekwerk materiaal
> Spijlenhekwerk merken
> Spijlenhekwerk plaatsen
> Spijlenhekwerk prijzen
> Vrijblijvend advies

Over Spijlenhekwerk.be

Op Spijlenhekwerk.be vindt u informatie over spijlenhekwerk en toebehoren.

Verder kunt u met onze offerte service vrijblijvend in contact komen met erkende hekwerk leveranciers in uw regio.Spijlenhekwerk pagina's:
> Spijlenhekwerk
> Spijlenhekwerk buiten beveiliging
> Spijlenhekwerk garantieregeling
> Spijlenhekwerk kopen
> Spijlenhekwerk kosten
> Spijlenhekwerk materiaal
> Spijlenhekwerk merken
> Spijlenhekwerk plaatsen
> Spijlenhekwerk prijzen
> Vrijblijvend advies

Meer weten? Kom in contact met een erkend hekwerk specialist in uw regio. Ga hiervoor naar pagina vrijblijvend advies.
© 2014-2020. Spijlenhekwerk.be | Spijlenhekwerk | Voor leveranciers